{{getDisplayDistance(item.locationRange) }}
  • {{ option.name }}
photo

Blaak16

Blaak 16
3011 TA Rotterdam
€ 195,- per m² / Jaar

Uniek representatief kantoorgebouw in het business centrum van Rotterdam!

€ 195,- per m² /
€ 41,- per m² /Jaar
1.517 m²
A
, ,
150
€ 2.000,- per

Blaak16

A celebrated history
De Blaak. Ooit een haven, het kloppend hart van een historische economie. Later de thuishaven van de koopmansbeurs, het oude postkantoor, van een spoorwegstation en het Luchtspoor. Na de oorlog kwamen de kantoorgebouwen en werd Blaak Rotterdams epicentrum van de oude economie. Blaak16 dateert uit die tijd. Gebouwd eind jaren '70. Een baken van vertrouwen en zekerheid, met een citaat van Lucebert verheven tot landmark van de stad. Wie er met de trein langsreed, moest er even naar kijken. Naar het dak, naar de tekst: 'Alles van waarde is weerloos'.

 

Improved environment
In een tijd van verandering, verandert de Blaak mee. De uitstekende bereikbaarheid maakt de Blaak tot de strategisch sterkste locatie in het zakencentrum van Rotterdam. Omgeven door alle gemakken en comfort van de binnenstad en toch snel de stad uit, het is Blaak's eigen definitie van het nieuwe werken. Blaak16 neemt op deze plek een prominente positie in. Het gebouw wordt met respect voor originele architectuur en de omgeving gerevitaliseerd tot een multifunctioneel en uiterst duurzaam kantoorgebouw (BREEAM Excellent). Met o.a. grote vrij indeelbare werkvloeren (ca. 1.500 m²), een eigen parkeergarage en een rooftop office & terrace biedt Blaak16 een fantastische werkomgeving voor mensen die meer uit hun werk willen halen dan van 9 tot 5 een dak boven het hoofd.

 

Durable solution
In het Rotterdamse stadshart, midden in het zakencentrum, daar ligt Blaak16. Op nog geen 100 meter afstand van de Markthal, tegenover Station Blaak. Omgeven door de markante huisvesting van Loyens & Loeff, Stedin en het citizenM hotel. In de nabijheid van bars, restaurants en winkels. Een plek waar de energie voelbaar is, waar levendigheid de sfeer bepaalt, waar het goed zaken doen is. Het uit de jaren zeventig daterende kantoorgebouw was toe aan een ingrijpende facelift. Er is gekozen voor een duurzame renovatie die onder architectuur wordt uitgevoerd. Blaak16 kenmerkt zich door de openheid en het vele licht. Een royale ontvangsthal waarin de strakke lijnen van de gevels zijn doorgetrokken, vormt de entree naar de indrukwekkende kantoor-toren. Het grote glasoppervlak in de gevels zorgt voor een bijzondere lichtinval die bijdraagt aan de overweldigende beleving van het gebouw.

 

Het gebouw zal na voltooiing beschikken over:
- Circa 14.376 m² vloeroppervlak;
- Begane grond + 11 verdiepingen, inclusief rooftop office & terrace;
- Nieuwe gevel met hoogwaardige materialen;
- Nieuwe entree;
- Klimaatinstallatie met hoogwaardig comfort;
- Energielabel A+++ / BREEAM Excellent;
- Vrij uitzicht en veel daglicht;
- Optimale bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer;
- 150 parkeerplaatsen in eigen garage.

 

Rotterdam epicenter
Blaak16 ligt zo centraal dat bereikbaarheid geen issue is. Met openbaar vervoer, met de auto, lopend, fietsend: op alle mogelijke manieren is er verbinding met de stad en de omgeving. Of u nu vanuit de richting Den Haag, Amsterdam, Utrecht of Breda komt, Blaak16 is nog geen 10 minuten rijden vanaf de ring Rotterdam. Voor het openbaar vervoer ligt Intercity Station Blaak aan de overkant op nog geen minuut lopen vanaf Blaak16.

 

Getting there
Car
De Blaak is een doorgaande weg met een goede doorstroming wat Blaak16 voor auto's erg goed bereikbaar maakt. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw en is exclusief voor gebruikers van Blaak16. Daarnaast zijn er in de directe omgeving meerdere openbare, merendeel overdekte parkeergarages aanwezig.

Train
Intercity Station Blaak biedt toegang tot alle (inter)nationale treinverbindingen. Via een snelle aansluiting op het Centraal Station Rotterdam is Schiphol binnen 35 minuten te bereiken en is er een uitstekende verbinding met de internationale treinen richting Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Vanuit Rotterdam Centraal vertrekt ook de lijnbus die reizigers rechtstreeks naar Rotterdam / The Hague Airport brengt.

Tram / Metro / Bus
Ook het Rotterdamse tram, bus en metronetwerk is via Station Blaak snel toegankelijk. Hiervoor zijn verschillende opstapplaatsen aanwezig en zijn alle stadsdelen goed te bereiken.

 

Character
De afgelopen decennia heeft het centrum van Rotterdam zich ontwikkeld tot een modern, groot stedelijk gebied waar vernieuwing een voorwaarde is. Dat maakt het stadshart meteen uniek voor Nederland: de historie heeft plaats gemaakt voor een gerichte visie op de toekomst. Het Rotterdamse stadshart anno nu is een levendige mix van zakelijkheid, ontspanning cultuur en wonen. Er is ruimte voor experimenten, innovatie en een inspirerend aanbod aan kunst. Er kan genoten worden van gastronomie uit alle windstreken. En: mensen werken en wonen er graag. Dat karakter trekt bedrijven, organisaties en bewoners aan met durf, visie en daadkracht. Precies dat wat nodig is om de toekomst met vertrouwen en overtuiging tegemoet te treden, om die toekomst vorm te geven. Zeker wat architectuur betreft. Welke andere stad bouwt midden in het centrum een bruisende markthal? Een verrassende combinatie van architectuur, food, shoppen, werken en wonen.

 

Center of growth
Bedrijven en organisaties rondom Blaak16 zorgen voor een constante reuring. Multinationals en ambitieuze start-ups werken er naast elkaar om een bijdrage te leveren aan de lokale, nationale en internationale economie. De advocatuur is er vertegenwoordigd, finance companies zijn er gevestigd, de creatieve industrie voelt zich er thuis, ICT ontbreekt niet, publieke voorzieningen en uiteenlopende vormen van zakelijke dienst-verlening vinden er een onderkomen. In de nabijheid van Blaak16 wordt elke dag waargemaakt wat er op de tribunes van de Kuip wordt gezongen. Geen woorden maar daden: er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de stad, van het land en van de toekomst. Deze omgeving voelt als een maatpak voor ondernemende bedrijven die kansrijk willen opereren vanuit een thuisbasis waar duurzaamheid hand in hand gaat met efficiency. Die durven te kiezen voor vernieuwing, die de toegevoegde waarde van architectuur erkennen.

 

Dynamic area
Behalve veel zakelijke bedrijvigheid staat de omgeving van Blaak bekend om het veelzijdige aanbod van winkels, cafés, restaurants en andere horeca. Rondom de Oude Haven, Meent en de Pannekoekstraat is er een gezellig rumoer op de tijdstippen dat er wat gegeten en gedronken mag worden. De nieuwe Markthal aan de Binnenrotte biedt een rijkdom aan eten en drinken uit alle windstreken. En in de Hoogstraat begint een winkelgebied dat uitloopt naar de Koopgoot en Lijnbaan.

 

Sustainable development
Blaak16 wordt een kantoorgebouw waar kwaliteit op meerdere manieren tot uitdrukking komt. Functioneel gezien wordt het voorzien van alle comfort en gemak om dienst te doen als werk- en verblijfsomgeving van vandaag en morgen. De maatschappelijke meerwaarde zit in het duurzame karakter van de herontwikkeling met als ambitie de realisatie van BREEAM Excellent.

 

Gevels met zeer hoge isolatiewaarde
De nieuwe gevels krijgen een isolatie waarde van minimaal 4,0 m²K/W, om zodoende te kunnen streven naar een energieneutraal gebouw.

 

WKO en stadsverwarming
Voor het gebouw wordt er gebruik gemaakt van een WKO-systeem met een warmtepomp. Deze manier van koelen en verwarmen gaat uit van een geleidelijke aanpassing aan warme en koude periodes. In het geval van extreme pieken wordt de verwarming uit de WKO aangevuld met stadsverwarming. Door toepassing van een WKO-systeem wordt een reductie van ongeveer 30% op het energieverbruik gerealiseerd ten opzichte van een conventionele installatie.

 

Klimaatplafonds
Deze manier van verwarmen en koelen levert een aanzienlijk lager energieverbruik dan de conventionele methoden. Bovendien zorgt dit systeem voor een zeer comfortabel binnenklimaat met weinig temperatuurschommelingen. Doordat de verwarmings- en koelunits per stuk regel-baar zijn, kan de temperatuur ook per ruimte worden geregeld. Daarnaast is het ook mogelijk om de ramen te openen, hierbij wordt het binnenklimaat niet ontregeld.

 

Watergebruik
De drinkwaterinstallatie zal worden voorzien van een lekdetectiesysteem. Daarnaast zullen alle sanitaire ruimtes worden uit-gerust met waterbesparende toiletten en kranen.

 

Verlichting
Het gebouw wordt verlicht door middel van energiezuinige LED verlichting in combinatie met aanwezigheidsdetectie.Het geïnstalleerd vermogen van de verlichting is ca. 50% lager dan wat gebruikelijk is, waardoor het gebouw minder hoeft te worden gekoeld. Langs de binnengevel wordt de verlichting voorzien van daglichtafhankelijke regeling.

 

Sprinkler
Blaak16 wordt voorzien van een sprinklerinstallatie. Met het toepassen van een sprinklerinstallatie leent het gebouw zich voor grotere brandcompartimenten en maximale indelingsflexibititeit.

 

PV panelen
Wij houden PV panelen als optie open. Het dakoppervlak zal dan voor het grootste deel met PV panelen worden bedekt, die de elektriciteit opwekken ten behoeve van de energieneutraliteit.

 

Groen dak
De mogelijkheid bestaat om tijdens de renovatie een mos-sedum dakopbouw te realiseren. Groene daken onderscheppen meer dan de helft van het regenwater. Bovendien vertragen groene daken de afstroming van het regenwater.

 

Projectdetails
Blaak16 wordt onder architectuur duurzaam herontwikkeld tot een modern kantoorgebouw met een gezonde toekomst. Het vloeroppervlak van circa 14.376 m² is verdeeld over een begane grond met een grootse entree, 11 verdiepingen die op elke wenselijke manier kunnen worden ingericht en een rooftop met de mogelijkheid van een terras of penthouse office met een adembenemend uitzicht. In alles is nagedacht over duurzaam realiseren en beheren. Dus zijn alle installaties vervangen, wordt er optimaal gebruikt gemaakt van daglicht en is het gebouw nagenoeg energieneutraal. De bereikbaarheid is optimaal, zowel met de auto als met openbaar vervoer.


Een totaal van ca. 1.517 m² is voor verhuur beschikbaar, gelegen op de 3de etage. 


Huurprijs
Vanaf € 195,00 per m² per jaar, excl. BTW.


Parkeren
Voor auto's is een eigen parkeergarage aanwezig met met 150 plaatsen. 
€ 2.000,00 per plaats per jaar, excl. BTW voor maandag t/m vrijdag.

 

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

 

Servicekosten
€ 41,00 per m² per jaar, excl. BTW als voorschot voor levering en diensten met jaarlijkse nacalculatie.

 

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

 

Indexering
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

 

Huurperiode
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

 

Beschikbaar
In overleg.


Huurovereenkomst
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

 

Bankgarantie
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

A celebrated history
De Blaak. Ooit een haven, het kloppend hart van een historische economie. Later de thuishaven van de koopmansbeurs, het oude postkantoor, van een spoorwegstation en het Luchtspoor. Na de oorlog kwamen de kantoorgebouwen en werd Blaak Rotterdams epicentrum van de oude economie. Blaak16 dateert uit die tijd. Gebouwd eind jaren '70. Een baken van vertrouwen en zekerheid, met een citaat van Lucebert verheven tot landmark van de stad. Wie er met de trein langsreed, moest er even naar kijken. Naar het dak, naar de tekst: 'Alles van waarde is weerloos'.

 

Improved environment
In een tijd van verandering, verandert de Blaak mee. De uitstekende bereikbaarheid maakt de Blaak tot de strategisch sterkste locatie in het zakencentrum van Rotterdam. Omgeven door alle gemakken en comfort van de binnenstad en toch snel de stad uit, het is Blaak's eigen definitie van het nieuwe werken. Blaak16 neemt op deze plek een prominente positie in. Het gebouw wordt met respect voor originele architectuur en de omgeving gerevitaliseerd tot een multifunctioneel en uiterst duurzaam kantoorgebouw (BREEAM Excellent). Met o.a. grote vrij indeelbare werkvloeren (ca. 1.500 m²), een eigen parkeergarage en een rooftop office & terrace biedt Blaak16 een fantastische werkomgeving voor mensen die meer uit hun werk willen halen dan van 9 tot 5 een dak boven het hoofd.

 

Durable solution
In het Rotterdamse stadshart, midden in het zakencentrum, daar ligt Blaak16. Op nog geen 100 meter afstand van de Markthal, tegenover Station Blaak. Omgeven door de markante huisvesting van Loyens & Loeff, Stedin en het citizenM hotel. In de nabijheid van bars, restaurants en winkels. Een plek waar de energie voelbaar is, waar levendigheid de sfeer bepaalt, waar het goed zaken doen is. Het uit de jaren zeventig daterende kantoorgebouw was toe aan een ingrijpende facelift. Er is gekozen voor een duurzame renovatie die onder architectuur wordt uitgevoerd. Blaak16 kenmerkt zich door de openheid en het vele licht. Een royale ontvangsthal waarin de strakke lijnen van de gevels zijn doorgetrokken, vormt de entree naar de indrukwekkende kantoor-toren. Het grote glasoppervlak in de gevels zorgt voor een bijzondere lichtinval die bijdraagt aan de overweldigende beleving van het gebouw.

 

Het gebouw zal na voltooiing beschikken over:
- Circa 14.376 m² vloeroppervlak;
- Begane grond + 11 verdiepingen, inclusief rooftop office & terrace;
- Nieuwe gevel met hoogwaardige materialen;
- Nieuwe entree;
- Klimaatinstallatie met hoogwaardig comfort;
- Energielabel A+++ / BREEAM Excellent;
- Vrij uitzicht en veel daglicht;
- Optimale bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer;
- 150 parkeerplaatsen in eigen garage.

 

Rotterdam epicenter
Blaak16 ligt zo centraal dat bereikbaarheid geen issue is. Met openbaar vervoer, met de auto, lopend, fietsend: op alle mogelijke manieren is er verbinding met de stad en de omgeving. Of u nu vanuit de richting Den Haag, Amsterdam, Utrecht of Breda komt, Blaak16 is nog geen 10 minuten rijden vanaf de ring Rotterdam. Voor het openbaar vervoer ligt Intercity Station Blaak aan de overkant op nog geen minuut lopen vanaf Blaak16.

 

Getting there
Car
De Blaak is een doorgaande weg met een goede doorstroming wat Blaak16 voor auto's erg goed bereikbaar maakt. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw en is exclusief voor gebruikers van Blaak16. Daarnaast zijn er in de directe omgeving meerdere openbare, merendeel overdekte parkeergarages aanwezig.

Train
Intercity Station Blaak biedt toegang tot alle (inter)nationale treinverbindingen. Via een snelle aansluiting op het Centraal Station Rotterdam is Schiphol binnen 35 minuten te bereiken en is er een uitstekende verbinding met de internationale treinen richting Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Vanuit Rotterdam Centraal vertrekt ook de lijnbus die reizigers rechtstreeks naar Rotterdam / The Hague Airport brengt.

Tram / Metro / Bus
Ook het Rotterdamse tram, bus en metronetwerk is via Station Blaak snel toegankelijk. Hiervoor zijn verschillende opstapplaatsen aanwezig en zijn alle stadsdelen goed te bereiken.

 

Character
De afgelopen decennia heeft het centrum van Rotterdam zich ontwikkeld tot een modern, groot stedelijk gebied waar vernieuwing een voorwaarde is. Dat maakt het stadshart meteen uniek voor Nederland: de historie heeft plaats gemaakt voor een gerichte visie op de toekomst. Het Rotterdamse stadshart anno nu is een levendige mix van zakelijkheid, ontspanning cultuur en wonen. Er is ruimte voor experimenten, innovatie en een inspirerend aanbod aan kunst. Er kan genoten worden van gastronomie uit alle windstreken. En: mensen werken en wonen er graag. Dat karakter trekt bedrijven, organisaties en bewoners aan met durf, visie en daadkracht. Precies dat wat nodig is om de toekomst met vertrouwen en overtuiging tegemoet te treden, om die toekomst vorm te geven. Zeker wat architectuur betreft. Welke andere stad bouwt midden in het centrum een bruisende markthal? Een verrassende combinatie van architectuur, food, shoppen, werken en wonen.

 

Center of growth
Bedrijven en organisaties rondom Blaak16 zorgen voor een constante reuring. Multinationals en ambitieuze start-ups werken er naast elkaar om een bijdrage te leveren aan de lokale, nationale en internationale economie. De advocatuur is er vertegenwoordigd, finance companies zijn er gevestigd, de creatieve industrie voelt zich er thuis, ICT ontbreekt niet, publieke voorzieningen en uiteenlopende vormen van zakelijke dienst-verlening vinden er een onderkomen. In de nabijheid van Blaak16 wordt elke dag waargemaakt wat er op de tribunes van de Kuip wordt gezongen. Geen woorden maar daden: er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de stad, van het land en van de toekomst. Deze omgeving voelt als een maatpak voor ondernemende bedrijven die kansrijk willen opereren vanuit een thuisbasis waar duurzaamheid hand in hand gaat met efficiency. Die durven te kiezen voor vernieuwing, die de toegevoegde waarde van architectuur erkennen.

 

Dynamic area
Behalve veel zakelijke bedrijvigheid staat de omgeving van Blaak bekend om het veelzijdige aanbod van winkels, cafés, restaurants en andere horeca. Rondom de Oude Haven, Meent en de Pannekoekstraat is er een gezellig rumoer op de tijdstippen dat er wat gegeten en gedronken mag worden. De nieuwe Markthal aan de Binnenrotte biedt een rijkdom aan eten en drinken uit alle windstreken. En in de Hoogstraat begint een winkelgebied dat uitloopt naar de Koopgoot en Lijnbaan.

 

Sustainable development
Blaak16 wordt een kantoorgebouw waar kwaliteit op meerdere manieren tot uitdrukking komt. Functioneel gezien wordt het voorzien van alle comfort en gemak om dienst te doen als werk- en verblijfsomgeving van vandaag en morgen. De maatschappelijke meerwaarde zit in het duurzame karakter van de herontwikkeling met als ambitie de realisatie van BREEAM Excellent.

 

Gevels met zeer hoge isolatiewaarde
De nieuwe gevels krijgen een isolatie waarde van minimaal 4,0 m²K/W, om zodoende te kunnen streven naar een energieneutraal gebouw.

 

WKO en stadsverwarming
Voor het gebouw wordt er gebruik gemaakt van een WKO-systeem met een warmtepomp. Deze manier van koelen en verwarmen gaat uit van een geleidelijke aanpassing aan warme en koude periodes. In het geval van extreme pieken wordt de verwarming uit de WKO aangevuld met stadsverwarming. Door toepassing van een WKO-systeem wordt een reductie van ongeveer 30% op het energieverbruik gerealiseerd ten opzichte van een conventionele installatie.

 

Klimaatplafonds
Deze manier van verwarmen en koelen levert een aanzienlijk lager energieverbruik dan de conventionele methoden. Bovendien zorgt dit systeem voor een zeer comfortabel binnenklimaat met weinig temperatuurschommelingen. Doordat de verwarmings- en koelunits per stuk regel-baar zijn, kan de temperatuur ook per ruimte worden geregeld. Daarnaast is het ook mogelijk om de ramen te openen, hierbij wordt het binnenklimaat niet ontregeld.

 

Watergebruik
De drinkwaterinstallatie zal worden voorzien van een lekdetectiesysteem. Daarnaast zullen alle sanitaire ruimtes worden uit-gerust met waterbesparende toiletten en kranen.

 

Verlichting
Het gebouw wordt verlicht door middel van energiezuinige LED verlichting in combinatie met aanwezigheidsdetectie.Het geïnstalleerd vermogen van de verlichting is ca. 50% lager dan wat gebruikelijk is, waardoor het gebouw minder hoeft te worden gekoeld. Langs de binnengevel wordt de verlichting voorzien van daglichtafhankelijke regeling.

 

Sprinkler
Blaak16 wordt voorzien van een sprinklerinstallatie. Met het toepassen van een sprinklerinstallatie leent het gebouw zich voor grotere brandcompartimenten en maximale indelingsflexibititeit.

 

PV panelen
Wij houden PV panelen als optie open. Het dakoppervlak zal dan voor het grootste deel met PV panelen worden bedekt, die de elektriciteit opwekken ten behoeve van de energieneutraliteit.

 

Groen dak
De mogelijkheid bestaat om tijdens de renovatie een mos-sedum dakopbouw te realiseren. Groene daken onderscheppen meer dan de helft van het regenwater. Bovendien vertragen groene daken de afstroming van het regenwater.

 

Projectdetails
Blaak16 wordt onder architectuur duurzaam herontwikkeld tot een modern kantoorgebouw met een gezonde toekomst. Het vloeroppervlak van circa 14.376 m² is verdeeld over een begane grond met een grootse entree, 11 verdiepingen die op elke wenselijke manier kunnen worden ingericht en een rooftop met de mogelijkheid van een terras of penthouse office met een adembenemend uitzicht. In alles is nagedacht over duurzaam realiseren en beheren. Dus zijn alle installaties vervangen, wordt er optimaal gebruikt gemaakt van daglicht en is het gebouw nagenoeg energieneutraal. De bereikbaarheid is optimaal, zowel met de auto als met openbaar vervoer.


Een totaal van ca. 1.517 m² is voor verhuur beschikbaar, gelegen op de 3de etage. 


Huurprijs
Vanaf € 195,00 per m² per jaar, excl. BTW.


Parkeren
Voor auto's is een eigen parkeergarage aanwezig met met 150 plaatsen. 
€ 2.000,00 per plaats per jaar, excl. BTW voor maandag t/m vrijdag.

 

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

 

Servicekosten
€ 41,00 per m² per jaar, excl. BTW als voorschot voor levering en diensten met jaarlijkse nacalculatie.

 

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

 

Indexering
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

 

Huurperiode
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

 

Beschikbaar
In overleg.


Huurovereenkomst
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

 

Bankgarantie
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

MapViewLoading animation here
StreetViewLoading animation here

Contact

{{item.Location.Street}} {{item.Location.HouseNumber}} {{item.Building.BuildingName}}

{{item.Location.Street + " "+ item.Location.HouseNumber}}
{{item.Location.Postcode}} {{item.Location.City}}

{{ 'SEARCH.SEARCH_BAR_LEFT.TYPE_LIST.' + item.Offer.OfferType|translate }}

{{ item.Offer.OfferMetrageNet|formatNumber }} m²

{{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.GRID.RentFrom'|translate }} {{ item.Offer.OfferMetrageLetMinimalFrom|formatNumber }} m²

  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.BuildingStatus'|translate }}:{{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.SHARED.BuildingStatusList.'+item.Building.BuildingStatus | translate }}
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.FloorArea'|translate }}: {{ item.Offer.OfferMetrageNet | formatNumber }} m²
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.RentFrom'|translate }}:{{ item.Offer.OfferMetrageLetMinimalFrom|formatNumber }} m²
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.ParkingSpaces'|translate }}:{{item.Offer.OfferNumberOfParkingSpaces|formatNumber}}