{{getDisplayDistance(item.locationRange) }}
  • {{ option.name }}
photo

The Rock

Claude Debussylaan 80
1082MD Amsterdam
€ 425,- per m² / Jaar

Description

€ 425,- per m² /
€ 42,50 per m² /Jaar
1.600 m²
, , , ,

The Rock

ALGEMEEN

The Rock is voltooid als een van de nieuwste projecten van de Mahler4-ontwikkeling op de Zuidas in Amsterdam. Het kantoorgebouw is ca. 90 meter hoog verdeeld over 24 verdiepingen en is een echte blikvanger. Vanwege het Rock-karakter en verschillende vloervormen is dit een van de meest prominente kantoorgebouwen in de omgeving. Het gebouw dankt zijn naam 'The Rock' aan zijn donker gekleurde gevel. De totale oppervlakte van het pand is ca. 30.000 m² waarvan 28.700 m² wordt gebruikt als kantoorruimte en 300 m² voor commercieel gebruik.

De belangrijkste huurders van The Rock zijn advocatenkantoor De Brauw Blackstone & Westbroek, Veon en Natwest.

LOCATIE
The Rock ligt in het hart van Amsterdam Zuidas en in de directe omgeving van een breed scala aan voorzieningen, zoals restaurants, koffiebars, sportscholen, winkels en een supermarkt. Na de eerste kantoorontwikkelingen is de Zuidas nu omgevormd tot een levendig, gemengd en 24/7 levendig gebied met internationale allure. Amsterdam Zuidas is de belangrijkste centrale vestigingslocatie van Nederland en een van de meest gunstige kantoorlocaties in Europa. Het gebied herbergt een breed scala aan zowel Nederlandse als Europese kantoren en hoofdkantoren van bedrijven zoals ABN AMRO, Google, Nauta Dutilh, Salesforce, Spencer Stuart, Accenture, Booking.com en Optiver.

BEREIKBAARHEID
The Rock bevindt zich bovenop NS-station Amsterdam Zuid. Schiphol ligt op slechts 7 minuten met de trein. In 10 minuten is het het centrum van Amsterdam bereikbaar met de trein, metro, tram, bus of fiets. De bereikbaarheid zal nog verder worden geoptimaliseerd na het infrastructuurproject "Zuidasdok", dat een uitbreiding van het treinstation omvat en de snelweg A10 ondergronds brengt.

OPPERVLAKTE

Een totaal van ca. 1.600 m² kantoorruimte op de 3de verdieping is voor de verhuur beschikbaar.

OPLEVERNIVEAU 
De kantoorruimte op de 3e verdieping wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief de huidige inrichting. De huidige inrichting bestaat onder andere uit een grote open vloer, vergaderzalen, kluisjes en pantry-voorzieningen. Een inventarislijst en / of IT-specificaties kunnen op verzoek worden verstrekt.


De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief:
- representatieve hal en liftlobby's
- netto vloerhoogte van 2,80 meter
- verhoogde vloeren
- sprinklerinstallatie
- klimaatplafonds
Een nader overeen te komen lumpsumbetaling voor de huidige inrichting (en optioneel ook de losse meubels) is van toepassing.

HUURPRIJS

Vanaf € 425 per m² kantoorruimte per jaar, excl. BTW.


PARKEREN
De exploitatie van de parkeergarage is uitbesteed aan Q-Park. Daarom zal de huur van de parkeerplaatsen door de huurder in een afzonderlijke huurovereenkomst rechtstreeks met Q-Park moeten worden overeengekomen. Raadpleeg Q-Park rechtstreeks voor meer informatie.

BTW

Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

SERVICEKOSTEN

€ 42,50 per m² per jaar, excl. BTW.  

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

HUURPERIODE
Een vaste onderhuurtermijn tot Q1 2025.

BESCHIKBAAR
Per direct.

MapViewLoading animation here
StreetViewLoading animation here

Contact

{{item.Location.Street}} {{item.Location.HouseNumber}} {{item.Building.BuildingName}}

{{item.Location.Street + " "+ item.Location.HouseNumber}}
{{item.Location.Postcode}} {{item.Location.City}}

{{ 'SEARCH.SEARCH_BAR_LEFT.TYPE_LIST.' + item.Offer.OfferType|translate }}

{{ item.Offer.OfferMetrageNet|formatNumber }} m²

{{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.GRID.RentFrom'|translate }} {{ item.Offer.OfferMetrageLetMinimalFrom|formatNumber }} m²

  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.BuildingStatus'|translate }}:{{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.SHARED.BuildingStatusList.'+item.Building.BuildingStatus | translate }}
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.FloorArea'|translate }}: {{ item.Offer.OfferMetrageNet | formatNumber }} m²
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.RentFrom'|translate }}:{{ item.Offer.OfferMetrageLetMinimalFrom|formatNumber }} m²
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.ParkingSpaces'|translate }}:{{item.Offer.OfferNumberOfParkingSpaces|formatNumber}}